TUTORIAL – Gresskar | Pumkin Girl

Nevn noe av det første du tenker på når du tenker på Halloween? Noe av det første man tenker er ofte gresskar. Hva passer vel ikke bedre til halloween og kle seg ut som et gresskar? Også kjent som pumkin på engelsk. I denne enkle steg for steg instruksjonen blir det vist hvordan man kan sminke seg til et gresskar til halloween. Selv om det er en jente som blir brukt til dette eksemplet passer denne lokken alle og man kan gjøre enklere versjoner på barn til ansiktsmaling.

Produkter benyttet til denne looken

Man kan også skaffe produktene enkeltvis –

  • KRYOLAN Aquacolor 8ml 508 (Oransje)
  • KRYOLAN Aquacolor 8ml 509 (Gul)
  • KRYOLAN Aquacolor 8ml 071 (Svart)
  • KRYOLAN Øyenskygge Matt Svart
  • KRYOLAN Multi Gel Glitter 10ml Coarse Copper
  • KRYOLAN Multi Gel Glitter 10ml Coarse Black

Man kan også benytte annen vannsminke eller ansiktsmaling. Produkter fra Kryolan, Grimas eller Snazaroo er å anbefale.


Steg 1

Aktiver grunnfargen Aquacolor 8ml (508) eller annen oransje vannsminke eller ansiktsmaling med vann og arbeid med den til du får en fin konsistens. Med brede vertikale penselstrøk, trekker du linjer langs kjevelinjen, overleppen, kinnene, gjennom øyenbrynene, pannen og til slutt nær hårfestet. (se bildet) Linjene trenger ikke å være symmetriske eller se fine ut.

Steg 2

Bruk gulfargen Aquacolor 8ml (509) blandet med vann, og påfør fine linjer i mellomrommene mellom de orasnje omerådene.
Legg farger lagvis for å bygge opp fargen og for å fremheve de høyeste punktene i ansiktet. Øyelokkene og leppene kan forbli usminket.

Steg 3

Svart sminke påføres deretter for å skape uhyggelige øyne og lepper. Påfør fargen litt taggete og skap mange spisser og ujevnheter. Farg leppene helt svarte og dra deretter produktet ut i munnvikene nesten som et smil og tegn mindre linjer på tvers over munnen.

Steg 4

Tegn avbrutte linjer som beveger seg vertikalt nedover ansiktet med svart sminke. Vri børsten mens du bruker den, vil du skape en mer interessant tekstur og ujevne linjer. Prøv å skap et tilfeldig uttrykk. For å legge til skygge legges svart øyenskygge over alle de svarte linjene.

Steg 5

Med øynene lukket, påfør forsiktig et fint lag glitter (Kryolan Multi Gel Glitter Coarse Copper) over øyenlokkene, la det tørke før du åpner øynene.
påfør deretter med glitter under øyet og nedover kinnene til en spiss.

Steg 6

Påfør liit glitter ved siden av noen av de svarte linjene ved å bruke ‘Copper’ Multi Gel Glitter. Ta den andre fargen (svart), påfør rundt øyedetaljen som et slags omriss for å skape en til kontrast på kanten på glitterdetaljen i kobber.

Og tada! Du har blitt et gresskar utmerket til halloween sminke eller halloween festen! Man kan også gjøre lokken uten glitter om ønskelig. NB: Pass på å ikke benytte glitter for nært øynene på barn da de lett klør seg i øynene!

SMINKETIPS

Man kan påføre oransje, gul og grønn hårspray i håret for å skape en kul og helhetlig look som virkelig setter prikken over I-en. Man kan også påføre glitter i håret, Kun fantasien setter grenser!


Bilder og tekst av Kryolan

Share via
Copy link
Powered by Social Snap