Sminkehjelp til halloween sminke i Rogaland

Sminkør i Rogaland til både private og offentlige arrangementer og anledninger.

sminkør i rogaland ordner halloween sminke

Dersom du bor i Rogaland og trenger sminkør for å sminke deg til halloween-festen eller et event er det bare til å ta kontakt. Gjør oppdrag hovedsakelig i Rogaland i Egersund, Stavanger og Sandnes men kan også reise til andre steder.

Enten om du ønsker skadesminke og sår, bli til en zombie, vampyr, monster eller hva enn du skulle ønske. Kan også tilby ansiktsmaling for både offentlige og private eventer.

Tidligere har jeg levert sminke til store halloween eventer som Halloween på Dale, Halloween i Westernbyen, Spøkelsesnatt i Kongeparken og Natt på museet både i Egersund på Egersund Fayancemuseum og på MUST i Stavanger.

NB- JEG OG ANDRE ER OFTE FULLBOOKET TIDLIG I HALLOWEEN SESONGEN. BESTILL HELST SÅ TIDLIG SOM MULIG 🙂

Jeg har også et bredt nettverk av folk i bransjen så kan videresende deg til andre også om ønskelig eller dersom det er snakk om et stort event der det skulle trengs flere sminkører. Se liste over sminkører i Rogaland lenger nede på siden.

Teatersminke, film, musikkvideoer og TV
Jeg driver også med teatersminke og spesialeffekter til film og teater så dersom du driver en teatergruppe eller skal lage en kortfilm eller musikkvideo i Rogaland er det bare til å ta kontakt.

Ansiktsmaler og glittertatovør
Om du skulle trenge en eller flere ansiktsmalere til et arrangement eller barnebursdag er det bare til å ta kontakt. Tilbyr rimelige priser og det blir benyttet trygg og profesjonell ansiktsmaling. Tilbyr også glittertatoveringer med halloween motiv som er populært for både jenter og gutter. Både ansiktsmaling og glittertatoveringer er en sjekk aktivitet som passer til både karneval, bursdag og selvfølgelig halloween.

Halloween pakker til utleie
Driver også med utleie av halloween dekor, lys, pynt, røykmaskin og Soundboks og kan sette sammen egne pakker til halloween festen eller ditt halloween eventet om ønskelig.

Salg av halloween effekter og dekor
Hva er vel halloween uten skikkelige dekorasjoner og pynt? Jeg kan tilby halloween dekor til rimelige priser. Blant annet edderkopper, kroppsdeler, spindelvev, skjelett, hodeskaller, røykmaskiner, småkryp og mye mer! Ta kontakt for mer info og hva jeg kan skaffe.

Halloween arrangementer og spøkelseshus

Har mye erfaring fra design og arrangering av ulike halloween eventer og spøkelseshus. Kan levere totalpakker som består av design, skuespillere/scareactors, sminke, kostymer, scenografi, spesialeffekter, lys, lyd, dekor og rekvisitter. Enten om det er ute eller inne og kan også tilby ulike skummelhetsfaktorer tilpasset målgruppen og ønsker. Har flere samarbeidspartene og kjenner mange frivillige i Rogaland som kan bistå om ønskelig.

Så enten om bedriften din skal ha tidenes halloween fest med spøkelsesgang eller om du skal arrangere en barnebursdag med halloween tema er det bare til å ta kontakt!


Sminkører i Rogaland

Oversikt over noen sminkører som kan gjøre din halloween sminke dersom du bor i Rogaland. Ta kontakt i god tid før selve dagen da halloween pleier å være en travel sesong i denne bransjen.

sminkør i rogaland ordner halloween sminke

Sander Skarås Pedersen | SPFX.NO

Har erfaring med både teater, kortfilm og musikkvideoer. Har blant annet sminket karakterer for Spøkelsesnatt i Kongeparken og flere halloween arrangementer i Rogaland. Han har mest erfaring med SFX-sminke, proteser, karaktersminke og teatersminke.


Michael Wallin | WALLIN EFFECTS

Michael Wallin er profesjonell Makeup FX Artist og har blant annet jobbet med proteser for en Marvel-film for Disney og en rekke kortfilmer og spillefilmer. Han har sitt eget studio på Dale og har erfaring med en rekke ulike proteser og tekniker.


Flere sminkører kommer. Du kan også ta kontakt med Halloweensminke.no som kan videresende deg til noen om de over skulle være fullbooket 🙂