Kjøp sminke til halloween

– Hvor kan man kjøpe sminke til halloween?

Her er en liste over butikker i Norge som du kan bestille fra.

  • SPFX.NO Nettbutikk med stort utvalg av profesjonelle produkter. Tilbyr kjente merker som Grimas Teatersminke, Kryolan, Tinsley Transfers, Snazaroo, Skin Illustrator m.m

PSST! Husk å bestille dine produkter i god tid før du trenger de. Er ofte mye pågang hos posten når det nærmer seg juletider. En tommelfingerregel er å bestille senest en uke før du trenger sminken og helst enda tidligere.

Utvalgte forhandlere

SPFX.NO logo

SPFX.NO

Nettbutikk med stort utvalg av profesjonelle produkter. Tilbyr kjente merker som Grimas Teatersminke, Kryolan, Tinsley Transfers, Snazaroo, Skin Illustrator m.m Har blant annet flytende latex, sårvoks, tannlakk, hårspray, teatersminke, sminketilbehør, ansiktsmaling, fettsminke og mye mer!

Besøk SPFX.NO ved å trykke her


Driver du nettbutikk eller er forhandler av sminke og andre ting til halloween?
Ønsker du din nettbutikk på listen eller annonse på siden? Ta kontakt for mer info 🙂


Å bestille sminke og kosmetikk på Ebay, Alixpress eller utlandet er ikke å anbefale. Da er det ofte flere måneders leveringstid og kan bli dyrt med moms og frakt. Flere slike sider selger også kopiprodukter av kjente merker som kan inneholde helseskadelige stoffer. Det beste er å bestille i Norge med tanke på moms, frakt og importkostnader og for å garantere trygge produkter. Samt at leveringstiden ofte er mye kortere.