Kjøp sminke til halloween

– Hvor kan man kjøpe sminke til halloween?

Her er en liste over butikker i Norge som du kan bestille fra.

  • SPFX.NO Nettbutikk med stort utvalg av profesjonelle produkter. Tilbyr kjente merker som Grimas Teatersminke, Kryolan, Tinsley Transfers, Snazaroo, Skin Illustrator m.m

PSST! Husk å bestille dine produkter i god tid før du trenger de. Er ofte mye pågang hos posten når det nærmer seg juletider. En tommelfingerregel er å bestille senest en uke før du trenger sminken og helst enda tidligere.

Utvalgte forhandlere

SPFX.NO logo

SPFX.NO

Nettbutikk med stort utvalg av profesjonelle produkter. Tilbyr kjente merker som Grimas Teatersminke, Kryolan, Tinsley Transfers, Snazaroo, Skin Illustrator m.m Har blant annet flytende latex, sårvoks, tannlakk, hårspray, teatersminke, sminketilbehør, ansiktsmaling, fettsminke og mye mer!

BRUK RABATTKODEN «HALLOWEEN15» FOR Å FÅ -15% RABATT PÅ DIN NESTE ORDRE. GJELDER TIL 31 OKTOBER 2023.

Besøk SPFX.NO ved å trykke her


Driver du nettbutikk eller er forhandler av sminke og andre ting til halloween?
Ønsker du din nettbutikk på listen på denne siden eller annonser på siden? Ta kontakt for mer info 🙂


Kan man bestille sminke til halloween fra utlandet?
Å bestille sminke og kosmetikk på Ebay, Alixpress eller utlandet er ikke å anbefale. Da er det ofte flere måneders leveringstid og kan bli dyrt med moms og frakt. Flere slike sider selger også kopiprodukter av kjente merker som kan inneholde helseskadelige stoffer. Det beste er å bestille i Norge med tanke på moms, frakt og importkostnader og for å garantere trygge produkter. Samt at leveringstiden ofte er mye kortere.

Hvilke produkter bør jeg kjøpe til halloween sminke?
Det er det desverre ingen fast fasit på. Det varier veldig avhengig av hva man vil betale for produktene samt hva man ønsker å sminke seg som. Skjekk ut denne siden her – Innføring i sminkeprodukter for å lese om ulike produkter som finnes som er egnet til halloween sminke.

Hvilke typer sminkemerker bør jeg velge til halloween?
Det er anbefalt å benytte proff teatersminke fra kjente merker om man ønsker bra resultater og sminke som holder lengst mulig. (link til liste over sminkemerker kommer! Du kan se en liste på bunnen av siden over innføring i sminkeprodukter for øyebliket.)

Hvordan få min halloween sminke til å holde seg lengst mulig?
Det er anbefalt å bruke settingspray for å få sminken til å holde seg lengst mulig. Ved bruk av fettsminke og annen krembasert sminke er det også anbefalt å bruke transparent pudder under settingsprayen først.