Halloween sminke – TUTORIAL – Creepy Zombie

Her er enda en tutorial på en ny zombie som er sminket med FX-sminke fra Kryolan.

VIDEO – KRYOLAN Creepy Zombie Tutorial – Halloween 2022

Produkter og verktøy benyttet til denne looken

 • Mascarabørste
 • KRYOLAN Pros Aide – The Original
 • KRYOLAN Make-up Mixing Spatula
 • KRYOLAN Eyebrow Plastic
 • KRYOLAN Make-up Blending Plate.
 • KRYOLAN Translucent Powder 20 g (TL 1)
 • KRYOLAN Dermacolor Camouflage Creme 4 g (D 32).
 • KRYOLAN TV Paint Stick
 • KRYOLAN Artex
 • KRYOLAN Rubber Pore Sponge
 • KRYOLAN Perfect Matt
 • KRYOLAN BIC Activator
 • KRYOLAN Body Illustration Make-up Color Set 18 Colors (Flesh)
 • KRYOLAN Body Illustration Make-up Color Set 18 Colors (Bright)
 • KRYOLAN Supracolor 8 ml (079) Rød
 • KRYOLAN Cream Color Circle (Bruise)
 • KRYOLAN Drying Blood 50 ml (dark)
 • KRYOLAN Tooth Enamel (nicotine)
 • KRYOLAN Eyeblood 20 ml (yellow)
 • KRYOLAN Eyeblood 20 ml (black) 

Husk at du kan bruke andre produkter og andre farger også om ønskelig.


Steg 1

Huden renses først med Kryolan Natural Micellar Water 120 ml. (Valgfritt)

Steg 2

Børst gjennom øyenbrynshårene med en Premium Mascara Brush slik at hårene separeres og bringes i en naturlig fin posisjon.

Steg 3

Bruk en annen Premium Mascara Brush, plukk opp Pros-Aide – The Original – 15 ml. Børst først gjennom øyenbrynshårene mot den naturlige restningen av brynene (nedover) slik at limet fordeles under hårene. Børst så hårene tilbake i motsatt retning, (oppover) så de ligger flatt på huden i sin naturlige vekstretning. Bruk tommelen eller en Makeup Spatula for å gjøre dette.

Steg 4

Skjær nå av en liten mengde øyenbrynsplast og varm den på en Makeup Palett. Bruk deretter en spatel til å fylle Eyebrow Plastic mellom strukturene i hårene slik at overgangen mellom huden rundt og øyenbrynsområdet føles jevn. Fingrene og tommelen kan også bidra til å flate ut voksen inn i huden for å skape en mer naturlig overgang mellom produktet og huden rundt voksen.

Steg 5

Når teksturen føles jevnt og flat over brynene, pudre Eyebrow Plastic med Translucent Powder 20 g (TL 1). Denne presses godt inn på brynområdet med en pudderpuff, og overskuddet fjernes med en ren pudderbørste.

Steg 6

I dette 5. trinnet blir den mørke skyggen forårsaket av brynene først korrigert med Dermacolor Camouflage Creme 4 g (D 32). Produktet varmes opp og påføres deretter på øyenbrynsområdet for å skjule den mørke fargen under voksen.

Steg 7

Nå kommer Translucent Powder 20 g (TL 1) inn i bildet igjen. Pudre korrigeringsfargen med den. Overskuddet fjernes deretter med en pudderbørste før hudtonefargen påføres.

Steg 8

TV Paint Stick i modellens hudtone brukes deretter til å dekke øyenbrynene. Påfør produktet over brynområdet for å oppnå ønsket tone.

Steg 9

Bruk en myk børste for å blande kantene på TV Paint Stick inn i den omkringliggende naturlige hudenfargen.

Steg 10

Artex blandes i forholdet 50/50 av A og B. Begge komponentene bør overføres fra hver sin behondler med en separat spatel for å hindre at produktet stivner. De to komponentene blandes deretter ved å blande og mikse den ene delen i den andre med en spatel. Konsistensen på blandingen endres merkbart når den er klar for påføring. Silikonblandingen påføres deretter halsen med en spatel for å skape effekten av en overskåret hals. Glatt ut kantene av silikonen inn i huden for å sikre en tynn og nesten usynlig overgang mellom den naturlige huden og silikonet. I midten av silikonen skraper man forsiktig ut en grop med spatelen for å lage en fordypning som skaper 3D-effekten av såret. La den tørre.

Steg 11

Trykk nå en Rubber Pore Sponge med Perfect Matt over Artex-sårene for å fjerne glansen fra overflaten.

Steg 12

Hell BIC Activator i rennen i paltetten Body Illustration Make-up Color Set 18 Colors (Flesh). Bruk en nedskåret engengbørste og bland de riktige fargene på paletten for å oppnå en realistisk hudfarge. Du må kanskje legge til noen blå, røde og grønne farger fra Body Illustration Make-up Color Set 18 Colors (Bright) paletten. Spissene på børsten flikkes deretter gjennom pekefingeren ved hjelp av en strykebevegelse, og fargen sprayes/splattes på silikonen og huden rundt.

Steg 13

Bruk en fin pensel og bland farger fra Body Illustration Make-up Color Set 18 Colors (Bright) med BIC Activator for å gi dybde til Artex-sårene. Fargene 079 og 080 bidrar til å skape inntrykk av lysere, rødt/eksponert kjøtt, mens 101 blandet med 080 og litt 071 skaper den intense effekten av gammelt, størknet blod i fordypningene.

Steg 14

Farg huden rundt sårene med Supracolor 8 ml (079) og Cream Color Circle (Bruise). Supracolor 8 ml (079) fungerer som et rødt grunnlag, mens de dypere tonene i Cream Color Circle (Bruise) bidrar til å flekke og skape effekter på huden rundt sårene, og gir effekten av gammel hud.

Steg 15

En blanding av fargene fra Cream Color Circle (Bruise) brukes til å skape skyggelegging og «smuss» på huden rundt på ansiktet og halsen.

Steg 16

I dette trinnet påføres Kryolan Drying Blood 50 ml (mørk) med en spatel i og rundt sårene.

Steg 17

Tørk tennene med en serviett/Kleenex. Mens munnen forblir åpen, påføres tannkalkk i fargen nikotin. Gjerne bruk en Q-tips til å fjerne litt av fargen for å få en mer transparent og realistisk effekt. Munnen må være åpen mens produktet tørker helt.

Steg 18

For å forsterke «zombie»-effekten påføres nå Kryolan Eyeblood i fargene svart og gul. For å gjøre dette må modellen vippe hodet bakover og se i motsatt retning av siden som makeupartisten står på. Bruk pipette og klem forsiktig en dråpe av øyeblodet i øyet. Øyeblodet begynner å strømme så snart modellen vipper hodet fremover.


Bilder og tekst av Kryolan

Share via
Copy link
Powered by Social Snap