Halloween sminke – TUTORIAL – Ansiktsmaling – Skjelett

Et skjelett også ofte kalt for en hodeskalle er en klassisk halloween look. Passer for både barn, ungdom og voksne og kan være både skummel eller nokså barnevennlig som ansiktsmaling. I denne turotlail blir det vist hvordan man kan male seg om til en rødt skjelett med vannsminke. Man kan også bytte ut rød med andre farger om man ønsker.

Produkter benyttet til denne looken

Man kan velge om man vil sminke seg om til en hvit skjelett om ønskelig, da bytter man bare ut den røde fargen med hvit. Man kan også benytte for eksempel vannsminke med skimmer for sminke et skjelett i for eksempel gull eller sølv! Man kan også benytte annen ansiktsmaling eller vannsminke. Produkter fra Kryolan eller for eksempel Snazaroo er også å anbefale.

SPFX.NO – Halloween sminke | Ansiktsmaling – Skjelett

SMINKETIPS

  • Dersom man vil ta sminken til nye høyder kan man også bruke en bald cap også ofte kalt for en skallehette, skallepanne eller flintskalle. Da ser det ut som at man ikke har noe hår.
  • Man kan også gjøre lokken med for eksempel glitter eller paljetter om ønskelig. NB: Pass på å ikke benytte glitter for nært øynene på barn da de lett klør seg i øynene!
  • Man kan legge på egne detaljer som for eksempel paljetter/body jewels, skimmer, farget øyenskygge og/eller hårspray.


Video: Grimas Teatersminke.
Innlegg av Sander Skarås Pedersen.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap